Storm: Oorlogsmagiërs

Lang schrijf ik al aan een epische fantasy verhaallijn met de hoofdpersoon Storm. Met een pagina of tweehonderd begint het serieuze vormen aan te nemen én ziet het wellicht een volgens mijzelf welverdiend levenslicht.

Cover ontworpen door Ralph Bunschoten

Maar ik heb hulp. Samen met FantasyWereld.nl ; een gerenommeerde website waar films, boeken en games gerecenseerd worden die betrekking hebben op het fantasy genre, ga ik een samenwerking aan. Een samenwerking met FS én met jou.

Iedere week worden er pagina’s gepubliceerd van mijn verhaal. Pagina’s die een 2e paar ogen kunnen gebruiken. Mijn werk is namelijk niet geredigeerd, onbesproken en een concept van wat het ooit moet worden. Lezers kunnen dus onjuistheden vinden, maar ook hun vraagtekens hebben. Wellicht heb jij als lezer zelfs verzoeken, wensen of opmerkingen die het verhaal naar een hoger level kunnen brengen.

Samen met jou, de lezer, wil ik redigeren, aanpassen en verder schrijven tot een luttele driehonderdvijftig pagina’s waarna ik het zal aanbieden bij een uitgever. De publicaties tot zo ver zullen verdwijnen van de site en wellicht het levenslicht zien in boekvorm, dankzij jou.

Wat krijg jij er voor terug? Nou, je kunt ten eerste wekelijks ongecensureerd je mening geven; lekker. Maar ook je kennis, je ideeën en je fantasie delen met iemand die er ook echt iets mee kan. Wellicht dat je een poosje later het verhaal in boekvorm leest; de hoofdpersoon door een land reist, waarvan jij de naam hebt verzonnen. Dat is toch gaaf!

Wil jij mede helpen bepalen hoe een fantasyverhaal zich ontwikkeld? Ken jij toffe plaatsnaam voor nog niet bestaande fantasysteden, zwaarden of karakters? Ben jij een redacteur ten top of houd je gewoon veel van fantasy? Dan kunnen Storm, FantasyWereld én ik, jouw hulp heel goed gebruiken. Ga naar FantasyWereld.nl voor meer informatie.

Spreken is zilver, schrijven is goud.

Jeroen