Over

Over Jeroen Cornelis

Jeroen Cornelis RottierJeroen Cornelis (1983), pseudoniem voor Jeroen Cornelis Rottier, geboren en getogen in Baarn. Hier woon ik met twee geweldige zoons (Merlijn & Alexander) en een klein keffertje (Yente). Naast mijn activiteiten als hobby schrijver ben ik actief binnen het onderwijs, vrijwilliger als redacteur voor GadgetGear.nl , vaak op pad met mijn zoontjes en kickboks ik graag (op recreant niveau).

Fulltime mag ik werkzaam zijn binnen het financiële aspect van het onderwijs bij MBO Amersfoort. Een geweldige baan waar ik als Manager Onderwijsbedrijf leiding geef aan een team van instructeurs, welke verantwoordelijk zijn voor verschillende klassen van maximaal dertig leerlingen. Hier leren studenten een mix tussen praktijk en theorie om de brug tussen onderwijs en de arbeidsmarkt te slechten. Kennis maken? Neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Met een liefde voor theater, film en epische fantasy verhalen heb ik diverse publicaties op mijn naam staan. Een prachtige bijkomstigheid buiten het feit dat het creatieve aspect van het schrijversvak mij veel ontspanning en plezier brengt. Ik schrijf graag theater, televisie en werk ik ondertussen aan een fantasyboek genaamd STORM boek 1: Oorlogmagiërs een avontuurlijk verhaal over geborgenheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Heb je vragen over mijzelf, publicaties, STORM of een non commerciële samenwerking, dan mag je me altijd mailen.

Acquisitie voor commerciële opdrachten wordt niet op prijs gesteld