FantasyWereld.nl

Persbericht samenwerking Jeroen Cornelis met lezers FantasyWereld.nl

Fantasy auteur vraagt lezers om hulp

De Baarnse Jeroen Cornelis (1983), schrijver van diverse gepubliceerde theaterstukken, heeft de lezers van het online magazine FantasyWereld.nl ingeschakeld om samen met hen zijn epische fantasyverhaal Storm: Oorlogsmagiërs af te ronden. De auteur heeft momenteel een pagina of tweehonderd in concept klaar, dat hij wekelijks in delen zal publiceren op FantasyWereld.nl. Hier gaat de schrijver in dialoog met échte fantasykenners en liefhebbers om zijn manuscript vorm te geven.

De hulp van de fantasyliefhebber

Jeroen vraagt lezers te reageren op inhoud en eventueel grammatica, maar vooral op wensen, hopen en dromen. “Weet jij een betere naam voor de stad, waar de hoofdpersoon zojuist doorheen trok? Reageer en misschien heb jij straks de naam van een personage, wapen of stad bedacht.
Ik zoek fantasyfans met genoeg kennis en passie, maar die niet per se zelf schrijvers zijn. Zij moeten dit uiteindelijke verhaal gaan lezen, waarom niet nu al hun expertise inschakelen?” Aldus Jeroen.

Na de publicaties op FantasyWereld.nl wenst de schrijver het boek uit te geven bij een nog te vinden uitgeverij. “Mijn doel is net zoals bij alle andere schrijvers: een boek in de winkel op de planken brengen.”

In één klap honderden proeflezers

Jeroen Cornelis verwacht met de publiciteit en kennis van de lezers van FantasyWereld.nl een beter boek dan ooit te kunnen schrijven. “Als een lezer een tip geeft, een opmerking heeft over een gebeurtenis of dialoog, dan neem ik die tip mee en verwerk ik het in het uiteindelijke definitieve deel. Ik heb zo niet één of twee proeflezers, maar honderden.”

Website eigenaar Dave Cobben is enthousiast over de samenwerking met de Baarnse theaterschrijver. “Een dergelijk concept waar onze bezoekers, veelal fanatieke fantasyliefhebbers, een verhaal tot leven zien komen via hun eigen input is voor ons uniek. ”

Geïnteresseerd? Breng dan een bezoekje aan www.fantasywereld.nl of www.jeroencornelis.nl 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 Noot voor de redactie

 Opdrachtgever: Jeroen Cornelis, i.s.m. Davey Cobben, eigenaar FantasyWereld.nl 

Voor vragen omtrent de publicatie kunt u zich richten tot Davey Cobben: info@fantasywereld.nl
Voor vragen omtrent de uitgave van STORM: Oorlogsmagiers kunt u zich richten tot Jeroen Cornelis: info@jeroencornelis.nl of www.jeroencornelis.nl